Loren Cordain: Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint!

Loren Cordain könyve: Paleolit étrend - Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! - Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Egészséges, egyszerű és finom: ez a három legfontosabb jellemzője a paleolit étrendnek, amely az ember természet adta táplálkozását igyekszik rekonstruálni. Dr. Loren Cordain, a neves táplálkozási szakértő állítja: ma is kőkorszakiak vagyunk, akik az űrkorszakban élnek! Étrendi igényeink legalábbis pontosan ugyanazok, mint egykori őseinknek. A szerző úgy véli, a paleolit étrend nem csupán a fogyni vágyóknak válhat hasznára, de korunk számos népbetegségére – a szív- és érrendszeri megbetegedésektől kezdve a diabéteszen át a rákig – jótékony hatással lehet. Cordain szerint ez a diéta valóban csodákra képes, pedig nem tartalmaz egyetlen varázsszert sem: csupán azokat az alapanyagokat, amelyekhez az ember az évmilliók során alkalmazkodott.A könyvben több mint száz ízletes – és olykor egzotikus – étel receptjét is megtalálja az olvasó, amelyek a hathetes fogyókúrás programba illesztve fényesen bizonyítják: fenséges lakomák mellett is megőrizhetjük egészségünket! [/limit_content]

A Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! című könyv egy 2011-ban megjelent, 260 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Loren Cordain írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9789639971615 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Loren Cordain: Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Loren Cordain: Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! PDF, Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! PDF letöltés, Loren Cordain: Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! ePUB, Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! ePUB letöltés, Loren Cordain: Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! Mobi, Paleolit étrend – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! – Fogyjunk és éljünk a természet rendje szerint! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Loren Cordain további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

260 oldalas könyvek

9789639971615 ISBN-számú könyvek

Összes könyv