Lippai Marianna: Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet

Lippai Marianna könyve: Lippai Marianna ÉLETKEdv  gondolatai  1. kötet | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez a kis alakú könyvecske amolyan füveskönyv jelleggel bír. Lippai Marianna motivációs író és előadó (Mariannának 2010-ben 13 évesen meghalt a kislánya egy gyógyíthatatlan betegségben, majd 2013-ban elkezdett írni az embereknek az életszeretetről, és azóta több százezer olvasója, követője van) lelkéből feltörő gondolatai találhatók ebben a könyvben, – hitről, családról, szeretetről, szerelemről, háláról, elfogadásról – ami által arra sarkallja az olvasóit, hogy becsüljék, szeressék és értékeljék az életet és az életüket. [/limit_content]

A Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet című könyv egy 2019-ban megjelent, 80 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Lippai Marianna írt és a Magánkiadás adja ki a 9786158138208 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lippai Marianna: Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lippai Marianna: Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet PDF, Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet PDF letöltés, Lippai Marianna: Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet ePUB, Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet ePUB letöltés, Lippai Marianna: Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet Mobi, Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai 1. kötet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lippai Marianna további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9786158138208 ISBN-számú könyvek

Összes könyv