Lingea: Olasz tavak és Verona

Lingea könyve: Olasz tavak és Verona | könyv borító

Író:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az ismert útikönyvsorozat legfrissebb kiadása, aktuális információkkal.Barangoljon velünk Észak-Olaszországban. A három legismertebb olasz tó a Maggiore-, a Comói é a Garda-tó és további néhány kisebb partjára kalauzol bennünket az útikönyv. Történelmi városok, elegáns tóparti villák, lenyűgöző kertek vonják magunkra a nyaralók tömegeinek figyelmét. Történelmi túrát tehetünk a longobárd városokban, megtekinthetjük Rómeó szerelmének házát Veronában, és válogathatunk az aktív pihenés gazdag tárházból: vízi sportok, hegymászás, kerékpározás és sok egyéb sportlehetőség közül választhatunk, de gazdag a kulturális kínálat is színházi előadásokból, zenei fesztiválokból. A divat szerelmesei is megtalálják számításukat az elegáns üzletekben. [/limit_content]

A Olasz tavak és Verona című könyv egy 2016-ban megjelent, 142 oldalból álló, Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyv, melyet Lingea írt és a LINGEA adja ki a 9786155409868 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lingea: Olasz tavak és Verona egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lingea: Olasz tavak és Verona PDF, Olasz tavak és Verona PDF letöltés, Lingea: Olasz tavak és Verona ePUB, Olasz tavak és Verona ePUB letöltés, Lingea: Olasz tavak és Verona Mobi, Olasz tavak és Verona Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lingea további könyvei

LINGEA kiadó további könyvei

Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

142 oldalas könyvek

9786155409868 ISBN-számú könyvek

Összes könyv