Levi: Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken

Levi, Yannets könyve: Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken | könyv borító

[limit_content length=”400″] Leó bácsi nem egy átlagos nagybácsi; kalandor, világutazó és bűvész egy személyben. Történetei sem átlagos kalandok: kiderül belőlük, hogyan változtatta Leó bácsit csótánnyá egy dühös varázsló, hogyan menekült meg négy hajszála segítségével és hogyan lett udvari bolond Fordítványban, ahol az emberek a kezükön járnak.Legyetek Ti is részesei Leó bácsi szórakoztató kalandjainak, amelyek az andorrai sztyeppéken játszódnak! Együtt fogtok utazni a felhőkön, óriásokkal találkoztok, szörnyekkel küzdötök, és talán az életről is tanultok majd egyet s mást.Leó bácsi elbűvölő meséi telis-teli vannak humoros túlzásokkal, káprázatos részletekkel. Az élénk, életvidám illusztrációk még színesebbé varázsolják a kalandokat. [/limit_content]

A Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken című könyv egy 2017-ban megjelent, 86 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Levi, Yannets írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033424 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Levi, Yannets: Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Levi, Yannets: Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken PDF, Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken PDF letöltés, Levi, Yannets: Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken ePUB, Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken ePUB letöltés, Levi, Yannets: Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken Mobi, Leó bácsi kalandjai az andorrai sztyeppéken Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Levi, Yannets további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

86 oldalas könyvek

9789634033424 ISBN-számú könyvek

Összes könyv