Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt!

Lénárt Gitta könyve: Szivárvány szakácskönyv - Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! | könyv borító

[limit_content length=”400″] A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni!Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján. [/limit_content]

A Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! című könyv egy 2015-ban megjelent, 152 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Lénárt Gitta írt és a Bioenergetic Kft. adja ki a 9789632912479 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! PDF, Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! PDF letöltés, Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! ePUB, Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! ePUB letöltés, Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! Mobi, Szivárvány szakácskönyv – Gyors étkek élő szárítmányokból 1 perc alatt! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lénárt Gitta további könyvei

Bioenergetic Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

152 oldalas könyvek

9789632912479 ISBN-számú könyvek

Összes könyv