Lelovics Zsuzsanna: Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában

Lelovics Zsuzsanna könyve: Mit (t)ehetek? - Étkezési tanácsok daganatterápiában | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ugye döbbenet, hogy minden ötödik daganatos beteg tulajdonképpen éhen hal? Mert nem tud enni, nincs étvágya, émelyeg, gyógyszermellékhatásoktól szenved. Vagy éppen nem is fordít kellő figyelmet a megfelelő (!) táplálékbevitelre, a daganatos betegségnél alkalmas fehérje, zsír, szénhidrát összetételre. Vagy éppen túl sok figyelmet fordít az étkezésre és összevissza, hiteltelen forrásokból eredő tanácsok alapján tart bizonyos összetételű diétákat. A betegség, a kezelések és a nem szakszerű tápanyagösszetétel miatt a szervezet annyira legyengül, hogy nemcsak a súlyos korral nem tudja felvenni a versenyt, de egyszerűen elfogy az ereje és a beteg “éhen hal”.Nem lehet, hogy ez megtörténjen!Viszont eddig nem volt egy olyan hiteles kiadvány, ami részletesen ismerteti, felsorolásszinten összegzi, hogy mit szabad és mit nem szabad enni, sőt gyakorlati tanácsokat is ad, s mindezt a különböző daganattípusokra specializáltan is. A szerző ezeket gyűjtötte össze széleskörű táplálkozástudományi és dietoterápiai ismeretanyagok felhasználásával a legfrissebb szakirodalmi adatok beépítésével. [/limit_content]

A Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában című könyv egy 2018-ban megjelent, 212 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Lelovics Zsuzsanna írt és a Galenus Kiadó adja ki a 9789637157530 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lelovics Zsuzsanna: Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lelovics Zsuzsanna: Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában PDF, Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában PDF letöltés, Lelovics Zsuzsanna: Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában ePUB, Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában ePUB letöltés, Lelovics Zsuzsanna: Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában Mobi, Mit (t)ehetek? – Étkezési tanácsok daganatterápiában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lelovics Zsuzsanna további könyvei

Galenus Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

212 oldalas könyvek

9789637157530 ISBN-számú könyvek

Összes könyv