Lelovics Zsuzsanna: Mit (t)egyek, hogy lefogyjak?

Lelovics Zsuzsanna, Dr. Szarvasházi Judit, Vági Zsolt könyve: Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az egészséges táplálkozásról és különösen a fogyókúráról megszámlálhatatlanul sok könyv áll az Olvasó rendelkezésére. Nehezebb a módszerek dzsungelében megtalálni a megfelelőt, mint bármelyiket végigcsinálni. Olyan könyvet tart a kezében a Kedves Olvasó, melynek segítségével nem lehet hatalmas túlsúlytól megszabadulni néhány hét alatt, azt sem ígéri, hogy a tévé előtt ülve is sikerül, sőt, azt sem, hogy elég mindössze egy doboz kapszula a célért. Viszont a könyv szakember szerzői garantálják azt, hogy a hiteles és ésszerű tanácsok hosszú távú, biztos eredményt fognak nyújtani. Nem ígérjük, hogy semmit nem kell tennie, de biztosíthatjuk, hogy a befektetett energia többszörösen megtérül, hiszen az egészségéről van szó, amit csak hozzáértően szabad gondozni. [/limit_content]

A Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? című könyv egy 2011-ban megjelent, 128 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Szarvasházi Judit, Lelovics Zsuzsanna, Vági Zsolt írt és a Galenus Kiadó adja ki a 9789637157233 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Szarvasházi Judit, Lelovics Zsuzsanna, Vági Zsolt: Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Szarvasházi Judit, Lelovics Zsuzsanna, Vági Zsolt: Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? PDF, Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? PDF letöltés, Dr. Szarvasházi Judit, Lelovics Zsuzsanna, Vági Zsolt: Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? ePUB, Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? ePUB letöltés, Dr. Szarvasházi Judit, Lelovics Zsuzsanna, Vági Zsolt: Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? Mobi, Mit (t)egyek, hogy lefogyjak? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Szarvasházi Judit, Lelovics Zsuzsanna, Vági Zsolt további könyvei

Galenus Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789637157233 ISBN-számú könyvek

Összes könyv