Lehota József (szerk.): Kereskedelmi ismeretek

Lehota József (szerk.), Kárpáti László (szerk.) könyve: Kereskedelmi ismeretek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Magyarország már több már több mint 6 éve élvezi azokat az előnyöket (és hátrányokat) amelyek az európai uniós tagságból, a közös agrárpolitikából s az egységes piacból származnak. A kereskedelmet akadályozó szabályok jelentős mértékben egyszerűsödtek, ugyanakkor az EU-val történő kereskedelem esetén változatlanul egy más prioritásokat követő fogyasztóréteg számára kell termékeinket értékesíteni. Szükség van tehát továbbra is arra, hogy foglalkozzunk a külkereskedelem technikai részeivel, különös tekintettel az árakra, fizetési módokra a garanciákra stb. Egyes szakmai területek kereskedelmi jellemzőit a kötetben két esettanulmány megjelentetésével illusztráljuk, amelyek ugyan látszólag élelmiszerek forgalmazásával foglalkoznak, azonban hatásuk ettől sokkal messzebbre mutat. Reméljük, hogy könyvünk, illetve további tájékozódást segítő szakirodalmi címjegyzékünk nemcsak hogy segítséget nyújt az érdeklődő szakemberek, illetve a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára, hanem további tájékozódásra is serkent a szakterületen. [/limit_content]

A Kereskedelmi ismeretek című könyv egy 2010-ban megjelent, 148 oldalból álló, Egyéb, Szakkönyv Mezőgazdasági kategóriájú könyv, melyet Kárpáti László (szerk.), Lehota József (szerk.) írt és a Szaktudás Kiadó Ház Rt. adja ki a 9789639935419 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kárpáti László (szerk.), Lehota József (szerk.): Kereskedelmi ismeretek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kárpáti László (szerk.), Lehota József (szerk.): Kereskedelmi ismeretek PDF, Kereskedelmi ismeretek PDF letöltés, Kárpáti László (szerk.), Lehota József (szerk.): Kereskedelmi ismeretek ePUB, Kereskedelmi ismeretek ePUB letöltés, Kárpáti László (szerk.), Lehota József (szerk.): Kereskedelmi ismeretek Mobi, Kereskedelmi ismeretek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kárpáti László (szerk.), Lehota József (szerk.) további könyvei

Szaktudás Kiadó Ház Rt. kiadó további könyvei

Egyéb, Szakkönyv Mezőgazdasági kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

148 oldalas könyvek

9789639935419 ISBN-számú könyvek

Összes könyv