LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény

könyve: LEGO Ninjago - Nindzsák akcióban - ajándék minifigurával - Feladatok - történet - képregény | könyv borító

[limit_content length=”400″] Garmadon semmire nem vágyik jobban, minthogy magához ragadja a hatalmat NInjago City fölött. Ehhez azonban le kell győznie a nindzsákat és a robotokat. Csatlakozz a nindzsákhoz, és tartóztassátok fel Garmadon félelmetes cápaseregét!Oldd meg az izgalmas feladatokat, olvasd el a képregényeket, és te is Ninjago City megmentője lehetsz ebben a kalandos foglalkoztatókönyvben!+ ajándék minifigurával [/limit_content]

A LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény című könyv egy 2017-ban megjelent, 32 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634157342 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény PDF, LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény PDF letöltés, : LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény ePUB, LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény ePUB letöltés, : LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény Mobi, LEGO Ninjago – Nindzsák akcióban – ajándék minifigurával – Feladatok – történet – képregény Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789634157342 ISBN-számú könyvek

Összes könyv