Lee Il-Sun: Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek

Lee Il-Sun könyve: Romantikus Horvátország - Színezőkönyv felnőtteknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ez a gyönyörűen rajzolt színezőkönyv vidám nyaralások kedves élményeit csalja emlékezetünkbe. Segítségével bejárhatjuk Zágrábot, Dubrovnikot, és a Plitvicei tavak vízeséseit; kalandozhatunk horvát kisvárosok zegzugos utcácskáin, andaloghatunk a tengerparti pálmafák alatt, és csodálhatjuk a mediterrán virágesőt. Tedd egyedivé, töltsd meg színekkel, akár firkálj, ragassz, jegyzetelj; mutasd meg, milyen a Te saját Horvátországod! A lapok egyik oldalán találhatóak a színező képei, a másik oldalon mindössze két sor, és egy bélyeg kapott helyet, így nem kell attól tartani, hogy átütnek a színek, és a képek mellett bőven van hely saját élményeknek, jegyzeteknek, gondolatoknak. A színezőkönyv mérete A/4, így a legtöbb táskába belefér. Vidd magaddal a nyaralásra, vagy kapcsolódj ki egy képzeletbeli horvátországi kiránduláson! Korosztálytól függetlenül remek időtöltés. [/limit_content]

A Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek című könyv egy 2016-ban megjelent, 126 oldalból álló, Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyv, melyet Lee Il-Sun írt és a Vad Virágok Könyvműhely adja ki a 9789639998407 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lee Il-Sun: Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lee Il-Sun: Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek PDF, Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek PDF letöltés, Lee Il-Sun: Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek ePUB, Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek ePUB letöltés, Lee Il-Sun: Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek Mobi, Romantikus Horvátország – Színezőkönyv felnőtteknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lee Il-Sun további könyvei

Vad Virágok Könyvműhely kiadó további könyvei

Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

126 oldalas könyvek

9789639998407 ISBN-számú könyvek

Összes könyv