Lee Hollahan: Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen

Lee Hollahan könyve: Szabásminták használata, átalakítása és tervezése - Méretre igazítás szakszerűen | könyv borító

[limit_content length=”400″] Saját méretünkre – blúzokhoz, szoknyákhoz, nadrághoz stb. – tökéletes szabásmintát készíthetünk e nagyszerű könyv alapján.Eszközök és anyagokVarrókellékekAz anyag kiválasztásaA kereskedelemben vásárolható szabásmintákMiért használjunk kész szabásmintát?Hogyan vegyünk pontos méretet?Kész szabásminta vásárlásaA szabásminta értelmezéseA kész szabásminta előkészítéseA választott textília előkészítéseTűzés, jelölés, szabásA szabásminta módosításaA kész szabásminta egyszerűbb módosításaiA felsőrész egyszerű módosításaiAz ujja egyszerű módosításaiEgyszerű módosítások a szoknyánEgyszerű ruhamódosításokEgyszerű nadrágmódosításokSaját szabásminta tervezéseSaját szabásminta készítéseAz alapszabásminta használataPróbadarab készítése és méretre igazításaBonyolultabb szabásminta-módosításokA szabásminta tervezéseEgyszerű mellformázó-áthelyezésekUjj-, ujjpánt- és kézelőfazonokSzoknyafazonokRuhafazonokGallérfazonokEldolgozó- és övpántokZsebfazonokAlapszabásminták36-os méret38-as méret40-es méret42-es méret44-es méret46-os méret48-as méretFőbb varrástechnikák [/limit_content]

A Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen című könyv egy 2017-ban megjelent, 144 oldalból álló, Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyv, melyet Lee Hollahan írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784991 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lee Hollahan: Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lee Hollahan: Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen PDF, Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen PDF letöltés, Lee Hollahan: Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen ePUB, Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen ePUB letöltés, Lee Hollahan: Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen Mobi, Szabásminták használata, átalakítása és tervezése – Méretre igazítás szakszerűen Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lee Hollahan további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789632784991 ISBN-számú könyvek

Összes könyv