Lauren Brooke: Vihar után – Heartland 2.

Lauren Brooke könyve: Vihar után - Heartland 2. | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Heartland farmot lovak gondozására alakították ki az amerikai Virginia állam lankáin – ám sokkal több egyszerű lovas farmnál. Nincs még egy hozzá fogható hely: a múlt sebei itt begyógyulnak, és a rémült, bántalmazott lovak megtanulják, hogyan bízzanak ismét az emberekben.Amy a baleset óta nem látta Spartant – a viharos este óta, ami örökre megváltoztatta az egész család életét. Spartan most Heartlandre kerül, ám az addig békés ló megváltozott. Dühös, és úgy tűnik, haragja Amynek szól. Ha meglátja a lányt, rögtön ellenségessé válik: vicsorog és vadul toporzékolni kezd. Amy a saját problémáival is nehezen birkózik meg, úgy érzi, ő a legkevésbé alkalmas arra, hogy segítsen Spartanen. Csakhogy talán ő az egyetlen, aki képes rá. [/limit_content]

A Vihar után – Heartland 2. című könyv egy 2017-ban megjelent, 152 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Lauren Brooke írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789633997888 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lauren Brooke: Vihar után – Heartland 2. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lauren Brooke: Vihar után – Heartland 2. PDF, Vihar után – Heartland 2. PDF letöltés, Lauren Brooke: Vihar után – Heartland 2. ePUB, Vihar után – Heartland 2. ePUB letöltés, Lauren Brooke: Vihar után – Heartland 2. Mobi, Vihar után – Heartland 2. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lauren Brooke további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

152 oldalas könyvek

9789633997888 ISBN-számú könyvek

Összes könyv