Laura Morelli: Az aranyozó lánya

Laura Morelli könyve: Az aranyozó lánya | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mit áldoznál fel inkább: a megélhetésedet, a szerelmedet vagy az életedet? Mikor a Fekete Halál kopogtat az ajtódon, jobb, ha gyors döntést hozol. Velence, 1510 A fiatal lány, Maria Bartolini semmit sem akar jobban, mint továbbvinni az apja örökségét aranyozómesterként. Azonban váratlanul elküldik az otthonából, hogy tanoncként dolgozzon az elismert festő, Trevisan mester mellett. Nem is sejti, hogy mindez hátterében milyen egyezséget kötött az apja a festővel, sőt még egy elrendezett házassággal is szembe kell majd néznie. Maria mindennél jobban szeretne visszatérni a családi műhelybe és a titkos szerelméhez, aki odahaza várja. Ám az egyre terjedő pestisjárvány miatt elrendelt karantén meghiúsítja a terveit. Maria igyekszik a munkájára koncentrálni, megtanulja a lélegzetelállítóan csodás színek megalkotásának technikáját, s közben a szívéhez oly közel álló aranyozás művészetét is gyakorolhatja. Mikor a festő szolgái kiderítik Maria rejtegetett titkát, megzsarolják őt, ezért kénytelen megvásárolni a hallgatásukat, ám ahogy rendületlenül nő a kapzsiságuk, Maria úgy folyamodik egyre kétségbeesettebb eszközökhöz. Ám lehet, mit sem ér ez a sok áldozat, munka és titkolózás, ha a pestis megfosztja mindentől, amit valaha szeretett. ERIC HOFFER-NAGYDÍJ FINALISTÁJA! A HISTORICAL NOVELS REVIEW SZERKESZTŐI VÁLASZTÁSA! [/limit_content]

A Az aranyozó lánya című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyv, melyet Laura Morelli írt és a I.P.C. Könyvek Kft. adja ki a 9789636356811 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Laura Morelli: Az aranyozó lánya egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Laura Morelli: Az aranyozó lánya PDF, Az aranyozó lánya PDF letöltés, Laura Morelli: Az aranyozó lánya ePUB, Az aranyozó lánya ePUB letöltés, Laura Morelli: Az aranyozó lánya Mobi, Az aranyozó lánya Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Laura Morelli további könyvei

I.P.C. Könyvek Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9789636356811 ISBN-számú könyvek

Összes könyv