Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat!

könyve: Lányok a kifutón - Öltöztesd fel a lányokat! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Négy modellünk: a szőke Lili, a barna Hanna, a vörös Noémi és a fekete hajú Jázmin rendkívül kreatívak: minden alkalomhoz rengeteg ihlettel teli ruhamodellt terveznek és mutatnak be.Oldalról-oldalra megismerhetjük a modellek ízlését, véleményét öltözködésről, a divat világáról, és hogy miért is szeretik annyira munkájukat. A gyönyörű, fényes matricák segítségével mindenki kipróbálhatja a modellek öltöztetését! Lányok a kifutón kötetünkben fiatalos, könnyed öltözékeket mutatnak be a hétköznapokra. Tarts velük, és segíts öltözködni nekik! [/limit_content]

A Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat! című könyv egy 2015-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a CSENGŐKERT KIADÓ adja ki a 9786155537707 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat! PDF, Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat! PDF letöltés, : Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat! ePUB, Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat! ePUB letöltés, : Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat! Mobi, Lányok a kifutón – Öltöztesd fel a lányokat! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

CSENGŐKERT KIADÓ kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9786155537707 ISBN-számú könyvek

Összes könyv