L. Ron Hubbard: Dianetika – könyv és DVD csomag

L. Ron Hubbard könyve: Dianetika - könyv és DVD csomag | könyv borító

[limit_content length=”400″] Albert Einstein azt mondta: a szellemi teljesítőképességünk csupán 10 %-át használjuk. Elgondolkodott már azon valaha, hogy miért? Bármi, ami lehúzza önt a saját elméjében van.A DIANETIKA megmutatja, hogy Ön hogyan szabadíthatja meg elméjét a múlt terheitől, és hogyan nyerheti vissza a pozitív hozzáállását és magabiztosságát, illetve hogyan szabadíthatja fel elméje nagyobb potenciálját. Ez egy rendkívül kedvezményes csomag. Egy alkalmazási célra szánt gyakorlati könyv és egy DVD, amely vizuálisan bemutatja a könyvben leírt gyakorlati alkalmazást. Mindent illusztrál, ami a könyvben található, így az olvasó számára könnyűvé teszi, hogy a könyvben ismertetett módszert a gyakorlatban alkalmazza. Ez egy tökéletes csináld magad csomag az érzelmei felszabadításához. [/limit_content]

A Dianetika – könyv és DVD csomag című könyv egy 2018-ban megjelent, 677 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet L. Ron Hubbard írt és a New Era Publications Int. ApS adja ki a 9788740286335 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a L. Ron Hubbard: Dianetika – könyv és DVD csomag egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: L. Ron Hubbard: Dianetika – könyv és DVD csomag PDF, Dianetika – könyv és DVD csomag PDF letöltés, L. Ron Hubbard: Dianetika – könyv és DVD csomag ePUB, Dianetika – könyv és DVD csomag ePUB letöltés, L. Ron Hubbard: Dianetika – könyv és DVD csomag Mobi, Dianetika – könyv és DVD csomag Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

L. Ron Hubbard további könyvei

New Era Publications Int. ApS kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

677 oldalas könyvek

9788740286335 ISBN-számú könyvek

Összes könyv