L. Molnár Edit: Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek

L. Molnár Edit könyve: Mese a kislányról, aki nem akart felnőni - és más történetek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Faltisz Alexandra rajzaival Minden szülő találkozik a dackorszakkal. A kötetben tíz “nem akarom”, illetve “azt akarom” mese szerepel. Ezekre a helyzetekre próbáltam megoldást keresni – már ha létezik egyáltalán. Az ízig-vérig nem akaró, nem csináló, azonnal akaró három és fél éves lányom mindenesetre elcsendesül tőlük. Remélem, más családokba is hoznak pár nyugodt percet. L. Molnár Edit [/limit_content]

A Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek című könyv egy 2010-ban megjelent, ISBN: 9789635397259 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet L. Molnár Edit írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789635397259 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a L. Molnár Edit: Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: L. Molnár Edit: Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek PDF, Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek PDF letöltés, L. Molnár Edit: Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek ePUB, Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek ePUB letöltés, L. Molnár Edit: Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek Mobi, Mese a kislányról, aki nem akart felnőni – és más történetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

L. Molnár Edit további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789635397259 oldalas könyvek

9789635397259 ISBN-számú könyvek

Összes könyv