Kvízfolyam 3. – Magyar történelem

könyve: Kvízfolyam 3. - Magyar történelem - Feladatok, megoldások 3 szinten | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] “Kvízfolyamunkban a Magyar irodalom és a Sporttörténelem kötetei után ezúttal a magyar történelem érdekességeit, fölemelő és feszült pillanatait, kiemelkedő alakjait rejtik a fejtörő feladványok. A kérdéskörrel most ismerkedők számára Kezdő fejezetünk kínál szórakoztató – és reményeink szerint: megválaszolható! – kérdéseket. Ezt követi a Haladó rész, már valamivel csavarosabb tematikával. Akinek pedig ez sem elég, azt várja Mester fokozatunk, amelyben már valóban nehéz, de talán épp a legizgalmasabb kérdések következnek. A megoldások közvetlenül az egyes fejezetek után találhatók. A hagyományos “kérdés-felelet”-ek mellett nyelvi játékok, keresztrejtvények, úgynevezett kakukktojások és egyéb meglepetések szerepelnek. A válaszokban, megoldásokban kerülni igyekeztünk az “adathalmokat” – inkább az érdekességekre és a jól megjegyezhető tudnivalókra koncentráltunk. A rejtvények közti szünetekben pedig, pihentetetőül, a rejtvények “főhőseiről”, az egyes korok jeles szereplőiről olvashatnak színes történeteket.” (a Kiadó) [/limit_content]

A Kvízfolyam 3. – Magyar történelem című könyv egy 2015-ban megjelent, 176 oldalból álló, Hobbi, Kvíz, rejtvény kategóriájú könyv, melyet írt és a Ventus Libro Kiadó adja ki a 9786155240669 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Kvízfolyam 3. – Magyar történelem egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Kvízfolyam 3. – Magyar történelem PDF, Kvízfolyam 3. – Magyar történelem PDF letöltés, : Kvízfolyam 3. – Magyar történelem ePUB, Kvízfolyam 3. – Magyar történelem ePUB letöltés, : Kvízfolyam 3. – Magyar történelem Mobi, Kvízfolyam 3. – Magyar történelem Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Ventus Libro Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kvíz, rejtvény kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9786155240669 ISBN-számú könyvek

Összes könyv