Kuklai Katalin: A 90 napos diéta

Kuklai Katalin könyve: A 90 napos diéta | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Létezik egy módszer, amelynek segítségével éhezés, kalóriaszámlálgatás és szenvedés nélkül lehet megszabadulni a súlyfeleslegtől. 90 nap alatt akár 15-20 kg-ot is fogyhat, ha ezt a diétát választja. A módszer részletes leírásán túl ízletes, változatos, könnyen elkészíthető ételek receptjeit tartalmazza a könyv. Bár a 90 napos diéta akkor is hatásos, ha egész idő alatt a fotelban üldögél, javítja a kúra hatásfokát, ha sportolni is kezd. Ehhez szintén talál tippeket a könyv lapjain. Ami pedig egyedülálló a fogyókúrás kötetek között: meditációs programra és “lelki mankókra” támaszkodhat, ha segítségre van szüksége az életmódváltáshoz. Vágjon bele! Ezreknek már sikerült! [/limit_content]

A A 90 napos diéta című könyv egy 2009-ban megjelent, 100 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Kuklai Katalin írt és a Ad Librum Kiadó adja ki a 9789639888753 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kuklai Katalin: A 90 napos diéta egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kuklai Katalin: A 90 napos diéta PDF, A 90 napos diéta PDF letöltés, Kuklai Katalin: A 90 napos diéta ePUB, A 90 napos diéta ePUB letöltés, Kuklai Katalin: A 90 napos diéta Mobi, A 90 napos diéta Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kuklai Katalin további könyvei

Ad Librum Kiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

100 oldalas könyvek

9789639888753 ISBN-számú könyvek

Összes könyv