Kubassek János: Tájfunok Tajvan földjén

Kubassek János könyve: Tájfunok Tajvan földjén | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A geográfus-tudománytörténész szerző – az érdi Magyar Földrajzi Múzeum igazgatója – bemutatja az olvasóknak Tajvant – ahogy ő látta ázsiai utazásai során. Megemlékezik Benyovszky Móricról, az első magyarról, aki eljutott e paradicsomi szépségű, trópusi vidékre. Tajvan a világ leggyorsabban fejlődő, legjelentősebb gazdasági eredményeket felmutató országai közé tartozik. A sziget lakói céltudatos munkával törtek ki a nyomorúságból, eredményeik elismerésre méltók. Hagyománytisztelet és modernizációs kényszer – hogyan tudnak megfelelni e kettősségnek a szorgalmas tajvaniak? Milyenek a hétköznapjaik? Hogyan válaszolnak a harmadik évezred nagy kihívásaira? A kérdésekre választ ad a könyv. [/limit_content]

A Tájfunok Tajvan földjén című könyv egy 2003-ban megjelent, 336 oldalból álló, Utazás Útikönyvek, Ázsia kategóriájú könyv, melyet Kubassek János írt és a Medicina Könyvkiadó adja ki a 9789632438818 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kubassek János: Tájfunok Tajvan földjén egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kubassek János: Tájfunok Tajvan földjén PDF, Tájfunok Tajvan földjén PDF letöltés, Kubassek János: Tájfunok Tajvan földjén ePUB, Tájfunok Tajvan földjén ePUB letöltés, Kubassek János: Tájfunok Tajvan földjén Mobi, Tájfunok Tajvan földjén Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kubassek János további könyvei

Medicina Könyvkiadó kiadó további könyvei

Utazás Útikönyvek, Ázsia kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9789632438818 ISBN-számú könyvek

Összes könyv