Krúdy Gyula: Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18.

Krúdy Gyula könyve: Elbeszélések 4. - Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. | könyv borító

[limit_content length=”400″] Krúdy Gyula korai elbeszélései az 1897-es évekből, korabeli lapokból (Budapesti Hírlap, Pesti Napló, Pesti Hírlap, Magyarország.) összegyűjtve. A kötetben közölt elbeszélések túlnyomó része eddig még soha nem jelent meg könyv formában, jelentős részükről a Krúdy-bibliográfiák sem tudnak. [/limit_content]

A Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. című könyv egy 2010-ban megjelent, 496 oldalból álló, 20. század Antológiák, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák 20. század Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Krúdy Gyula írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9788081012976 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Krúdy Gyula: Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Krúdy Gyula: Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. PDF, Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. PDF letöltés, Krúdy Gyula: Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. ePUB, Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. ePUB letöltés, Krúdy Gyula: Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. Mobi, Elbeszélések 4. – Krúdy Gyula összegyűjtött művei 18. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Krúdy Gyula további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

20. század Antológiák, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák 20. század Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

496 oldalas könyvek

9788081012976 ISBN-számú könyvek

Összes könyv