Krúdy Gyula: Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4.

Krúdy Gyula könyve: Elbeszélések 2. - KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. | könyv borító

[limit_content length=”400″] Krúdy Gyula írásművészetének kivételes jelentőségét olyan pályatársak ismerték el, mint Kosztolányi Dezső, Márai Sándor és Kertész Imre. Műveinek már hosszú ideje felmérhetetlenül nagy olvasóközönsége van. Nincs túlzás abban, hogy életműve a 20. század legjelentősebb és leghatásosabb magyar prózaírói teljesítményei közé tartozik. Rajongói habozás nélkül tartják Krúdyt a valaha volt legnagyobb magyar elbeszélőnek. De ha akár csak annyi gaz, hogy Krúdy egyike a legnagyobbaknak, a műveit már ebben az esetben is évtizedekkel ezelőtt össze kellett volna gyűjteni. Életműve a magyar könyvkiadás régi adóssága. [/limit_content]

A Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. című könyv egy 2005-ban megjelent, 448 oldalból álló, 20. század Antológiák, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák 20. század Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Krúdy Gyula írt és a Kalligram Könyvkiadó adja ki a 9788071497677 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Krúdy Gyula: Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Krúdy Gyula: Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. PDF, Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. PDF letöltés, Krúdy Gyula: Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. ePUB, Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. ePUB letöltés, Krúdy Gyula: Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. Mobi, Elbeszélések 2. – KRÚDY GYULA ÖSSZEGYŰJTÖTT MŰVEI 4. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Krúdy Gyula további könyvei

Kalligram Könyvkiadó kiadó további könyvei

20. század Antológiák, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák 20. század Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

448 oldalas könyvek

9788071497677 ISBN-számú könyvek

Összes könyv