Kromhout: Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár

Kromhout, Rindert könyve: Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kecál madár belevaló fickó: nincs olyan dolog, amihez ne lenne mersze. Átmenni egy keskeny faágon a folyó fölött, felmászni egy magas faház legtetejére, heccből becsengetni bárkihez. A rosszcsont nem győz dicsekedni a bátorságával Kicsi Csacsi és Jaki előtt. Persze ők sem akarnak gyávának látszani. De érdemes-e követniük mindenben a vagánykodót? És meddig tart a hencegő merészsége? Bátorságpróbákról és barátságról szól megkapóan a holland szerző vidám és tanulságos meséje a három éven felülieknek. [/limit_content]

A Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár című könyv egy 2016-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Állatmesék kategóriájú könyv, melyet Kromhout, Rindert írt és a Kiss József Könyvkiadó adja ki a 9786158050470 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kromhout, Rindert: Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kromhout, Rindert: Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár PDF, Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár PDF letöltés, Kromhout, Rindert: Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár ePUB, Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár ePUB letöltés, Kromhout, Rindert: Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár Mobi, Kicsi Csacsi és a rosszcsont madár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kromhout, Rindert további könyvei

Kiss József Könyvkiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek, Állatmesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9786158050470 ISBN-számú könyvek

Összes könyv