Kriston-Bordi Zsuzsanna: DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U)

Kriston-Bordi Zsuzsanna könyve: DIFER Fejlesztő füzet - Számolás (MS-9330U) | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az elemi számolási készség elsajátítása az óvodás- és kisiskolás-kor egyik legfontosabb feladata. Ez teszi lehetővé az alapműveletek tanulását, a sikeres iskolai matematikatanulást. A Számolás fejlesztőfüzet feladatait úgy állítottuk össze, hogy azok fejlesszék a gyermekek még kialakulatlan számfogalmát, biztosítsák a manipulatív számolás megfelelő alapozását. [/limit_content]

A DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U) című könyv egy 2018-ban megjelent, 32 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Kriston-Bordi Zsuzsanna írt és a Mozaik Kiadó adja ki a 9789636975609 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kriston-Bordi Zsuzsanna: DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kriston-Bordi Zsuzsanna: DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U) PDF, DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U) PDF letöltés, Kriston-Bordi Zsuzsanna: DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U) ePUB, DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U) ePUB letöltés, Kriston-Bordi Zsuzsanna: DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U) Mobi, DIFER Fejlesztő füzet – Számolás (MS-9330U) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kriston-Bordi Zsuzsanna további könyvei

Mozaik Kiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789636975609 ISBN-számú könyvek

Összes könyv