Kris Carr: Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével

Kris Carr könyve: Őrülten csábos ételek - 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Az Őrülten csábos ételek ragyogó könyv! Véleményem szerint egészen fantasztikus Krisnek az a nézete, hogy minden egyes étkezéssel magad írod a jövőd könyvét. Frappáns megfogalmazása ez annak az igazságnak, hogy amilyen ételeket választunk, aszerint éljük életünket és őrizhetjük meg jó egészségünket. Kris hozzásegít bennünket, hogy választott étkeink ne csak egészségesek, de ízletesek is legyenek!”LOUISE HAYKris Carr a szakácsmesterség alapvető fogásaiba és a konyhanyelvbe is beavat. Azután pedig belevetheted magad az ízletes receptek elkészítésébe, melyekkel egészségesen töltheted meg a pocakod reggeltől estig. Ügyes kis jelzések mutatják, hogy mely ételek gluténmentesek, szójamentesek, gyerekbarátok vagy éppen időtakarékosak az örökké időszűkében lévő olvasók örömére , így mindenki megtalálhatja a saját egyéni étrendi és életvezetési szükségleteihez legtökéletesebben illő recepteket.Az Őrülten csábos ételek, melynek társzerzője a Whole Foods ünnepelt séfje, Chad Sarno, ínycsiklandozó receptjeivel segít megőrizned egészséged s lenyűgöznöd szakácstudásoddal szeretteidet! E könyv a lékészítéstől a háromfogásos ünnepi lakoma megtervezéséig az egészséges konyhaművészet valamennyi alapismeretét magába foglalja, hogy konyhádat (és életedet!) valóban az egészség, a boldogság, a családi örömök, a baráti beszélgetések és a kulináris élmények szentélyévé tegye! KRIS CARR író és az egészségvédelem ügyének harcos szószólója, aki hosszú heteken át szerepelt a The New York Times bestsellerlistáján, valamint a Crazy Sexy Cancer dokumentumfilm főhőse és rendezője, amelyet a TLC-n és az Oprah Winfrey Networkön sugároztak. Kris egyszerre tapasztalta meg, milyen a félelmetes kihívásokkal teli betegség, a rák árnyékában élni, és azt is, milyen kigyógyulni belőle, ragaszkodva az egészséghez, átalakítva saját életét. Gyógyulásának sikertörténetét leginkább saját maga által kidolgozott étrendjének köszönhette. A recepteket ebben a könyvben foglalta össze. Kris rendszeresen tart előadásokat orvosi egyetemeken (például a Harvardon) és kórházakban.CHAD SARNO szakácsművészeti oktató, séf, tanácsadó és előadó. Az egészséges konyháról alkotott elképzeléseit a világ legrangosabb egészségorientált éttermeinek, üdülőszállóinak és gyógyfürdőinek közönségével, valamint a filmes szakma számos kiválóságával osztotta meg. Szenvedélyének élve társította a tiszta élelmiszereket a konyhaművészeti oktatással, és széles tömegeknek segít a konyhából kiindulva, falatról falatra megvalósítani egészségügyi céljaikat. [/limit_content]

A Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével című könyv egy 2016-ban megjelent, 284 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Kris Carr írt és a Édesvíz Kiadó adja ki a 9789635295227 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kris Carr: Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kris Carr: Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével PDF, Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével PDF letöltés, Kris Carr: Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével ePUB, Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével ePUB letöltés, Kris Carr: Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével Mobi, Őrülten csábos ételek – 150 ínycsiklandozó recept a természet erejével Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kris Carr további könyvei

Édesvíz Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

284 oldalas könyvek

9789635295227 ISBN-számú könyvek

Összes könyv