Kreatív népművészet hygge módra

könyve: Kreatív népművészet hygge módra | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Ebben a “hygge” életérzést sugárzó könyvben kreatív, játékos alkotási folyamat közben ismerkedhetünk meg Skandinávia különleges, színes népművészeti világával.Az egyszerű, lépésről lépésre követhető feladatok gazdag gyűjteménye közelebb hozza a skandinávok játékos, természetes életszemléletét. A sok-sok kedves ötlet és saját kreativitásunk segítségével ajándéktárgyakat, díszeket, képeket és egyéb hasznos kis holmikat készíthetünk. Az egyes feladatoknál részletesen olvashatunk a szükséges eszközökről, anyagokról is, tippek, apró trükkök könnyítik meg a munkát, sőt a kötet lapjain gyakorlásra is van lehetőség.Kreatív kalandra fel, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt! [/limit_content]

A Kreatív népművészet hygge módra című könyv egy 2018-ban megjelent, 144 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630991421 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Kreatív népművészet hygge módra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Kreatív népművészet hygge módra PDF, Kreatív népművészet hygge módra PDF letöltés, : Kreatív népművészet hygge módra ePUB, Kreatív népművészet hygge módra ePUB letöltés, : Kreatív népművészet hygge módra Mobi, Kreatív népművészet hygge módra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789630991421 ISBN-számú könyvek

Összes könyv