Kovalovszki Zoltán: Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el…

Kovalovszki Zoltán könyve: Makaramuki mondókás könyve - Buksi maci, altass el... | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mondókák 2-7 éveseknek a gyerekszoba, a játszótér és az óvoda világából a Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai című mesekönyv szereplőivel. “Buksi maci, altass el…” – szól az altató, és a színes képeken megelevenedik előttünk a kistestvérét váró óvodás élete. Kirándulás, fogmosás, születésnap, szobai és udvari játékok, az évszakok változása és még számtalan érdekes téma, amivel a kisgyerekek nap mint nap találkoznak. [/limit_content]

A Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el… című könyv egy 2017-ban megjelent, 96 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Kovalovszki Zoltán írt és a Magánkiadás adja ki a 9789631289435 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kovalovszki Zoltán: Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el… egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kovalovszki Zoltán: Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el… PDF, Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el… PDF letöltés, Kovalovszki Zoltán: Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el… ePUB, Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el… ePUB letöltés, Kovalovszki Zoltán: Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el… Mobi, Makaramuki mondókás könyve – Buksi maci, altass el… Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kovalovszki Zoltán további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789631289435 ISBN-számú könyvek

Összes könyv