Kötter Tamás: Ikea, vasárnap

Kötter Tamás könyve: Ikea, vasárnap | könyv borító

[limit_content length=”400″] Nagy lakoma után éhesnek maradni bosszantó, nevetséges és mélyen szomorú. Kötter Tamás három, sikeres novelláskötete (Rablóhalak, Dögkeselyűk, A harcból nincs elbocsátás) után az édes középszer unalmáról mesél. A főhőst – érett férfikora csúcsán – klausztrofób magány fogja el, kiutat keres a házasság és apaság vagy munka és könnyű szerelmek között lavírozó hétköznapok készségesen törli a választ kedves olvasójának arcába. (Cserna-Szabó András) [/limit_content]

A Ikea, vasárnap című könyv egy 2017-ban megjelent, 304 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Kötter Tamás írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9786155603808 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kötter Tamás: Ikea, vasárnap egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kötter Tamás: Ikea, vasárnap PDF, Ikea, vasárnap PDF letöltés, Kötter Tamás: Ikea, vasárnap ePUB, Ikea, vasárnap ePUB letöltés, Kötter Tamás: Ikea, vasárnap Mobi, Ikea, vasárnap Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kötter Tamás további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9786155603808 ISBN-számú könyvek

Összes könyv