Kötter Tamás: A harcból nincs elbocsátás

Kötter Tamás könyve: A harcból nincs elbocsátás | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az unott nagy- és kismenők fanyarédes életét feltáró két könyve, a Rablóhalak és a Dögkeselyűk után Kötter Tamás figyelme a celebritás felé fordul. Ezúttal a budapesti tápláléklánc egy-egy Darwin-díjra érdemes láncszeme kerül terítékre. A harcból nincs elbocsátás hősei egytől-egyig pancserek. Kérdés nélkül hiszik el, hogy a siker, pénz, csillogás boldogsága rövidített úton is elérhető és megtartható, így könnyűszerrel végzik a nagyváros vadjainak eleségeként. Bulvárlapok, tv-műsorok újrahasznosított szereplői botladoznak értetlenül a médiagyár és a pesti éjszaka kulisszái között. Szerethetők, bumfordik, nevetségesek. Kötter most sem ereszti az olvasót a kétezres évek belvárosából. [/limit_content]

A A harcból nincs elbocsátás című könyv egy 2015-ban megjelent, 280 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Kötter Tamás írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9786155603020 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kötter Tamás: A harcból nincs elbocsátás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kötter Tamás: A harcból nincs elbocsátás PDF, A harcból nincs elbocsátás PDF letöltés, Kötter Tamás: A harcból nincs elbocsátás ePUB, A harcból nincs elbocsátás ePUB letöltés, Kötter Tamás: A harcból nincs elbocsátás Mobi, A harcból nincs elbocsátás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kötter Tamás további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

280 oldalas könyvek

9786155603020 ISBN-számú könyvek

Összes könyv