Korsós Szabina: Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek

Korsós Szabina könyve: Vidám Húsvéti fejtörők - 4-7 éveseknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kedves Gyerekek! Ez a kötet nektek készült, telis tele húsvéti fejtörőkkel,labirintusokkal, színezőkkel vidám feladatokkal.Vihetitek az óvodába vagy az iskola napközijébe, hogy gyorsabban teljen az idő. Csinálhatjátok egyedül vagy akár közösen a legjobb barátokkal. Utazás közben, vagy várakozáskor is hasznos lehet ha nálatok van. Forgassátok szeretettel! [/limit_content]

A Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek című könyv egy 2017-ban megjelent, 48 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Korsós Szabina írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634033585 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Korsós Szabina: Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Korsós Szabina: Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek PDF, Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek PDF letöltés, Korsós Szabina: Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek ePUB, Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek ePUB letöltés, Korsós Szabina: Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek Mobi, Vidám Húsvéti fejtörők – 4-7 éveseknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Korsós Szabina további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789634033585 ISBN-számú könyvek

Összes könyv