Korom Gábor: még mindig neked ugatok!

Korom Gábor könyve: még mindig neked ugatok! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Nekünk szól ez a könyv, azoknak a gazdáknak, akik többet várunk magunktól az etető, simogató, sétáltató személyzet szerepénél. Nekünk, akik szeretnénk megérteni, mit miért csinál kutyánk, hogy egyszer és mindenkorra felhagyjunk szófogadatlan ebünk kergetésével a parkokban, hogy végképp búcsút mondjunk a póráz végén való vonszolásunknak vagy a romokban álló lakás folytonos takarításának. A szerző által alapított Tükör módszer a gazda és a kutya közötti viszony tudatosításáról kapta a nevét: arról, hogyan tükrözi egymást a két lény. Nem uniformizált idea, nem mintakapcsolat elérésére akar rábírni a Tükör, hanem azt célozza, hogy legyen bármi is az igényünk, tartsunk bárhol is az úton, azt tudatosan tegyük. E tudatosság pedig abban segít, hogy megtervezhessük a következő lépést. A könyv lapjain megjelenő kérdésekre adott válaszok mögött a módszer szemlélete áll. [/limit_content]

A még mindig neked ugatok! című könyv egy 2017-ban megjelent, 216 oldalból álló, Biológia, Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Korom Gábor írt és a Tükör Módszer adja ki a 9786150003146 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Korom Gábor: még mindig neked ugatok! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Korom Gábor: még mindig neked ugatok! PDF, még mindig neked ugatok! PDF letöltés, Korom Gábor: még mindig neked ugatok! ePUB, még mindig neked ugatok! ePUB letöltés, Korom Gábor: még mindig neked ugatok! Mobi, még mindig neked ugatok! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Korom Gábor további könyvei

Tükör Módszer kiadó további könyvei

Biológia, Természettudomány kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

216 oldalas könyvek

9786150003146 ISBN-számú könyvek

Összes könyv