Kornis Mihály: Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás

Kornis Mihály könyve: Nekem az ég - Hazafutás - Hazafutás | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kornis Mihály gyermekkorban verhetetlen! – ez irodalmi bon mot jellemzi legjobban és igazolja új regénye minőségét! A Nekem az ég egy ötéves kisfiú Kaposvár melletti kisfaluban átélt gyermekkori világgá futásának története. És egyben a szerelem és a barátság felfedezésének és tragikus elvesztésének megrendítően szép regénye – korabeli fotókkal illusztrálva! [/limit_content]

A Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás című könyv egy 2009-ban megjelent, 120 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Kornis Mihály írt és a Kalligram Könyvkiadó adja ki a 9788081011924 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kornis Mihály: Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kornis Mihály: Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás PDF, Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás PDF letöltés, Kornis Mihály: Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás ePUB, Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás ePUB letöltés, Kornis Mihály: Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás Mobi, Nekem az ég – Hazafutás – Hazafutás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kornis Mihály további könyvei

Kalligram Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9788081011924 ISBN-számú könyvek

Összes könyv