Kónya Imre: …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig

Kónya Imre könyve: ...és az ünnep mindig elmarad? - Történetek a rendszerváltástól napjainkig | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kónya Imre megnyitotta emlékezetét azok számára, akik bepillantást szeretnének nyerni az utóbbi negyedszázad hazai politikai történéseinek színfalai mögé. Az állampárttal szemben létrejött Ellenzéki Kerekasztal megszervezője, az első szabadon választott parlament kormánypárti frakcióvezetője, majd belügyminiszter visszaemlékezései feltárnak politikai folyamatokat, de mintegy személyes ismeretségbe is hoznak bennünket a főbb szereplőkkel, felvonultatva őket erényeikkel és gyarlóságaikkal együtt. A szerző szórakoztató könyvet írt, tele humoros epizódokkal, ám ennél jóval többet is.Ahogy ő maga ír erről:”Tanúskodni akarok ebben a könyvben a rendszerváltozás időszakáról s részben az utána következő negyedszázadról. Olyan történeteket írtam meg, amelyeket személyesen megéltem, de amelyek nagy részéről eddig legfeljebb csak szűk körben beszéltem.Rég kiszálltam a politikából, és eszembe se jut, hogy valaha visszatérjek. Semmi okom, hogy bármit is kozmetikázzak vagy elhallgassak. A szereplőket minden esetben néven neveztem. Bizonyára lesznek majd, akik megsértődnek. Tőlük előre elnézést kérek.A mögöttünk hagyott negyedszázad talán legfontosabb kérdése, hogy a biztató kezdet után, a rendszerváltó országok éléről hogyan jutottunk hátrább a sorban, és miként kerülhetünk ismét előbbre. Tudom, hogy mint minden valódi kérdésre, erre is többféle válasz adható. Az én válaszom csak egy a lehetséges válaszok közül. Ugyanakkor a könyvben olvasható információk – amelyek egy részével a nyilvánosság most találkozhat először – talán alkalmasak arra is, hogy ki-ki megfogalmazza a saját válaszát.” [/limit_content]

A …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig című könyv egy 2016-ban megjelent, 656 oldalból álló, Politika, Történelem kategóriájú könyv, melyet Kónya Imre írt és a Alexandra Kiadó adja ki a 9789634470021 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kónya Imre: …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kónya Imre: …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig PDF, …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig PDF letöltés, Kónya Imre: …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig ePUB, …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig ePUB letöltés, Kónya Imre: …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig Mobi, …és az ünnep mindig elmarad? – Történetek a rendszerváltástól napjainkig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kónya Imre további könyvei

Alexandra Kiadó kiadó további könyvei

Politika, Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

656 oldalas könyvek

9789634470021 ISBN-számú könyvek

Összes könyv