Konkolyné Gyuró Éva: Környezettervezés

Konkolyné Gyuró Éva könyve: Környezettervezés | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A szerző hiányt pótló és nagyon aktuális munka elvégzésére vállalkozott. Jól érzékelhető, hogy az új szemléletű tervezések korát éljük. Bizonyos, hogy a környezeti szempontok érvényesítése nem pusztán a környezettervekben, de fejlesztési stratégiákban is mindinkább megkívánt feltétel lesz. A környezettervezés korábbi szűk körű, többnyire a környezet rendezésére kiterjedő értelmezése kiszélesedik és nem lesz olyan területi vagy ágazati tervezési feladat, amely ne igényelné a környezettervezővel való együttműködést. A tervezés folyamattá válik, a tervező a terv megvalósulásának nyomon követését és a terv aktualizálását is elvégzi. Már évekkel ezelőtt szükségünk lett volna olyan ismeretekre és ismerethordozókra, amelyek az új szemléletű stratégiai tervezés és a fenntarthatóság követelményeit ismerő környezettervezők képzéséhez járultak volna hozzá. A könyv pótolja e hiányok jelentős részét, átfogó képet ad a környezettervezés részterületeiről, kapcsolódásairól és metodikai segítséget nyújt az egyes tervtípusoknál jelentkező feladatok megoldásához. A környezet-, természet- és tájvédelmi, környezetrendezési, környezetgazdálkodási, környezettudományi, valamint térség-, terület-, illetve vidékfejlesztési szakok hallgatói és a gyakorló szakemberek számára készült, akik munkakörük révén készíttetői, illetve készítői a környezetterveknek. [/limit_content]

A Környezettervezés című könyv egy 2013-ban megjelent, 448 oldalból álló, Egyéb, Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Konkolyné Gyuró Éva írt és a Mezőgazda Kiadó adja ki a 9789632866826 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Konkolyné Gyuró Éva: Környezettervezés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Konkolyné Gyuró Éva: Környezettervezés PDF, Környezettervezés PDF letöltés, Konkolyné Gyuró Éva: Környezettervezés ePUB, Környezettervezés ePUB letöltés, Konkolyné Gyuró Éva: Környezettervezés Mobi, Környezettervezés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Konkolyné Gyuró Éva további könyvei

Mezőgazda Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Természettudomány kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

448 oldalas könyvek

9789632866826 ISBN-számú könyvek

Összes könyv