Konczek József: A kőasszony

Konczek József könyve: A kőasszony | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Tudtam azt is, hogy a lányok ott az intézetben, dugdosva olvasták a Lolitát, a regényt, amelyikben egy író elmeséli, hogyan lett szerelmes egy kamaszlányba. Ám mindazok a hirtelen rám törő gondolatok csak most tudnak így megörökítődni, amikor leírom az egész történetet, mert ott akkor ezek a dolgok átvillantak ugyan rajtam, de kiérezni sem volt időm, csak mentem utána, amint beengedett a kapun. Követtem a konyhába, s valósággal belém hasít a kép, amint megpillantom a térdhajlatában, hátul azt a lágy kis völgyet, azt a bemélyedést, az izomjátékot, a puha és izgató mozgást, amint lépeget előttem. [/limit_content]

A A kőasszony című könyv egy 2017-ban megjelent, 180 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Konczek József írt és a Napkút Kiadó adja ki a 9789632637433 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Konczek József: A kőasszony egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Konczek József: A kőasszony PDF, A kőasszony PDF letöltés, Konczek József: A kőasszony ePUB, A kőasszony ePUB letöltés, Konczek József: A kőasszony Mobi, A kőasszony Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Konczek József további könyvei

Napkút Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

180 oldalas könyvek

9789632637433 ISBN-számú könyvek

Összes könyv