Koltai Zsuzsa: A múzeumi kultúraközvetítés változó világa

Koltai Zsuzsa könyve: A múzeumi kultúraközvetítés változó világa | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] A kötet a múzeumi kultúraközvetítés fejlődési trendjeivel és jelenlegi helyzetével foglalkozik. A szerző a múzeumi kultúraközvetítés történetének komparatív elemzése mellett felvázolja a múzeumi tanulás elméleti hátterét és jellemzőit, valamint összefoglalja a gyakorlatban megjelenő hagyományos és innovatív módszereket. A hazai és nemzetközi múzeumi kultúraközvetítési gyakorlat és múzeumpedagógus-képzés empirikus vizsgálata, valamint magyarországi múzeumpedagógusokkal, múzeumi közművelődési szakemberekkel és a múzeumpedagógiai továbbképzésekben oktató szakemberekkel 2009 tavaszán készített interjúk eredményei alapján a szerző feltárja a múzeumpedagógia és a múzeumi felnőttoktatás kurrens kérdéseit és fejlődési lehetőségeit. [/limit_content]

A A múzeumi kultúraközvetítés változó világa című könyv egy Gondolat Kiadó-ban megjelent, 146 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Koltai Zsuzsa írt és a Gondolat Kiadó adja ki a 9789636933234 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Koltai Zsuzsa: A múzeumi kultúraközvetítés változó világa egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Koltai Zsuzsa: A múzeumi kultúraközvetítés változó világa PDF, A múzeumi kultúraközvetítés változó világa PDF letöltés, Koltai Zsuzsa: A múzeumi kultúraközvetítés változó világa ePUB, A múzeumi kultúraközvetítés változó világa ePUB letöltés, Koltai Zsuzsa: A múzeumi kultúraközvetítés változó világa Mobi, A múzeumi kultúraközvetítés változó világa Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Koltai Zsuzsa további könyvei

Gondolat Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

Gondolat Kiadó-ban megjelent könyvek

146 oldalas könyvek

9789636933234 ISBN-számú könyvek

Összes könyv