Kolláth Adrienn (ford.): Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája

Kolláth Adrienn (ford.) könyve: Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mindenki, aki azzal a céllal közeledik az Arthur-legendákhoz, hogy többet tudjon meg róluk, hirtelen megtorpan, mikor szembesül a legendakör teljes nagyságával és összetettségével. Sokan már ezen a ponton visszafordulnak, vagy megelégszenek azzal, hogy elolvassák Sir Thomas Malory Le Morte d Arthur (Arthur királynak és vitézeinek, a Kerek Asztal lovagjainak históriája) című alkotását, viszont így nagyon sokat veszítenek. Bár csodálatos, ahogy Malory újra meséli ezeket a legendákat, az ő műve csak egy a sok közül. Ha valaki nem fedezi fel a Sir Gawain and the Green Knight (“Sir Gawain és a Zöld Lovag”) című XIV századi költeményt, vagy az óriási Vulgate Version (“Vulgata”) misztikus pompáját, amelyből maga Malory is rengeteget merített, az mind csodálatos élményt mulaszt el.Ezzel a könyvvel, amely egyszerre tudományos jellegű és olvasmányos, történetükkel együtt ismerhetjük meg az olyan egzotikus személyiségeket, mint például Baldwin, Britannia püspöke, Boldog Bran, Claris és Laris, Garlin, a Láthatatlan Lovag, Dame Ragnell, Meliant de Lis, Wrnach, az óriás és Ysaie, a Szomorú; valamint megismerkedhetünk még kastélyokkal, erdőkkel, fegyverekkel, lovakkal, kutyákkal és az Arthur-legendák összes csodálatos tartozékával, melyek kiemelik ezeket a történeteket az összes létező fantasztikus és a figyelmet egyszerűen magával ragadó gyűjtemény közül. [/limit_content]

A Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája című könyv egy 2003-ban megjelent, 240 oldalból álló, Középkor, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyv, melyet Kolláth Adrienn (ford.) írt és a Hermit Könyvkiadó Bt. adja ki a 9789639231559 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kolláth Adrienn (ford.): Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kolláth Adrienn (ford.): Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája PDF, Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája PDF letöltés, Kolláth Adrienn (ford.): Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája ePUB, Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája ePUB letöltés, Kolláth Adrienn (ford.): Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája Mobi, Az Arthur mondakör és a Grál misztérium enciklopédiája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kolláth Adrienn (ford.) további könyvei

Hermit Könyvkiadó Bt. kiadó további könyvei

Középkor, Történelem Világtörténelem kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789639231559 ISBN-számú könyvek

Összes könyv