Késmárki László: Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai

Késmárki László könyve: Test-lélek szótár - A betegségek lelki, mentális és karmikus okai - A betegségek lelki, mentális és karmikus okai | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ahhoz, hogy a betegséget gyógyítani tudjuk, változnunk kell! A tiszta szívvel tett önfeltárás – a lélek tartalmának megnevezése – és önbeismerés, az önmagunknak, önmagunk ítélőszéke előtt tett gyónás a gyógyulás útja. Ehhez nyújt segítséget a könyv minden érdeklődőnek, orvosnak, gyógyulni vágyónak, pszichológusnak, természetgyógyásznak. A gyógyuláshoz nem új gondolatra van szükség, hanem a gondolkodás új útjára. Ha irányítani akarod az életed, irányítsd a hozzáállásodat! Ha meg akarsz változtatni valamit, változtasd meg az elmédet! Ezentúl arra használd a szavakat, hogy túlnőjenek a nyelven, arra használd a gondolatokat, hogy túlnőjenek a gondolkodáson, arra használd az imát, hogy személyes létezésed korlátain túl rámutasson az igazságra. Alázatosság, fogékonyság, nyitottság, hit visz előre a gondolkodás új útján. Járj rajta, és gyógyulj meg, válj teljessé! Nálad van a hatalom! Ha meg akarod változtatni a világot, kezdd magaddal. Tanuld meg sorsod leckéjét, mielőtt váltasz, mielőtt megpróbálod megváltoztatni azt. A gondolkodás új útját nyitja meg a Test – lélek szótár, amely közel 3300 betegség meghatározását, kórokát, tünetét, lelki, mentális és karmikus okait tárja fel nem az eddig megszokott asztrológiai módszer alapján. Nem a 12 archetípusnak, kozmikus létprincípiumnak, lételvnek megfelelő szerv – bolygó – tulajdonság analógiákat vizsgálja, hanem az egyes érzések, tulajdonságok, szándékok, gondolatok, karma – lenyomatok betegségekkel, testrészekkel való rezgéskapcsolatát. A könyv az érzések, betegségek, testrészek pontos rezgésszáma által mutatott összefüggések alapján készült. [/limit_content]

A Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai című könyv egy 2016-ban megjelent, 360 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Késmárki László írt és a Ankh adja ki a 9789630835152 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Késmárki László: Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Késmárki László: Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai PDF, Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai PDF letöltés, Késmárki László: Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai ePUB, Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai ePUB letöltés, Késmárki László: Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai Mobi, Test-lélek szótár – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai – A betegségek lelki, mentális és karmikus okai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Késmárki László további könyvei

Ankh kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9789630835152 ISBN-számú könyvek

Összes könyv