Kerry Lord: Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban

Kerry Lord könyve: Edward fantáziabirodalma - Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban | könyv borító

[limit_content length=”400″] Edward fantáziabirodalma egyetlen más könyvhöz nem hasonlítható gyűjtemény, amely majdnem végtelen számú, kezdőknek és gyakorlottaknak egyaránt ajánlott figurát vonultat fel, és csábít horgolásra. A kreativitást és a fantáziát edző lapozgatós könyv évekre ad újabbnál újabb ötleteket, amelyek horgolótűért és fonalért kiáltanak. 1 alapforma × 23 fej × 23 kar × 23 láb × 6 farkinca × 4 méret × 6 különböző mintázás × 18 szín × több 100 apró változtatás = MILLIÓ könnyen meghorgolható fantázialény [/limit_content]

A Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban című könyv egy 2017-ban megjelent, 96 oldalból álló, Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyv, melyet Kerry Lord írt és a Tölgy Kiadó Keresked. és Szolg. Kft adja ki a 9786155636011 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kerry Lord: Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kerry Lord: Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban PDF, Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban PDF letöltés, Kerry Lord: Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban ePUB, Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban ePUB letöltés, Kerry Lord: Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban Mobi, Edward fantáziabirodalma – Horgolt koboldok és mesebeli lények a képzeletet felülmúló milliónyi változatban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kerry Lord további könyvei

Tölgy Kiadó Keresked. és Szolg. Kft kiadó további könyvei

Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9786155636011 ISBN-számú könyvek

Összes könyv