Kenéz Kíra: A fogyásról és a jó közérzetről szülés után

Kenéz Kíra könyve: A fogyásról és a jó közérzetről szülés után | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szülés utáni időszakban minden újdonsült édesanya komoly testi és lelki változásokon megy keresztül. A könyv ezen időszak próbatételeinek leküzdésében nyújt segítséget, különös tekintettel, a súlyfelesleggel küszködő édesanyák problémáira. Megtudhatjuk, hogy mi is történik a testünkkel a szülés után, és hogyan vagyunk képesek egészséges táplálkozással és kellő türelemmel elősegíteni szervezetünk regenerálódását. Megismerkedhetünk kifejezetten a szülés utáni időszakra szánt példagyakorlatokkal, és hasznos tippeket olvashatunk a rendszeres testmozgás beiktatásáról a jó kondíció elérése érdekében, igazítva mindezt az időhiánnyal küszködő édesanyák időritmusához. [/limit_content]

A A fogyásról és a jó közérzetről szülés után című könyv egy 2004-ban megjelent, 96 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Kenéz Kíra írt és a LPI Produkciós Iroda adja ki a 9789632141954 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kenéz Kíra: A fogyásról és a jó közérzetről szülés után egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kenéz Kíra: A fogyásról és a jó közérzetről szülés után PDF, A fogyásról és a jó közérzetről szülés után PDF letöltés, Kenéz Kíra: A fogyásról és a jó közérzetről szülés után ePUB, A fogyásról és a jó közérzetről szülés után ePUB letöltés, Kenéz Kíra: A fogyásról és a jó közérzetről szülés után Mobi, A fogyásról és a jó közérzetről szülés után Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kenéz Kíra további könyvei

LPI Produkciós Iroda kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789632141954 ISBN-számú könyvek

Összes könyv