Katja Reider: Történetek a lovardából

Katja Reider, Lisa Althaus könyve: Történetek a lovardából | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kati és Mia a lovas tanyán töltik a hétvégét. Mia szeretné, ha a pónik megkedvelnék őt. Ha máshogy nem megy, egy kis trükk segítségével… Flóra alig várja, hogy megszülessen a kiscsikó. Végre eljön a nagy nap! Noémi nem hisz a szemének! Az új lány pont az ő kedvenc póniján lovagol. Ez nem maradhat így! Olyan cselhez folyamodik, amit később megbán… Jani szülei nem tudják tovább fizetni a lovasórákat. Vajon Ági, a lovászlány tud segíteni a szomorkodó lóbarátnak? Négy igaz történet a lovak világából. [/limit_content]

A Történetek a lovardából című könyv egy 2016-ban megjelent, 48 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Katja Reider, Lisa Althaus írt és a Fabula Stúdió adja ki a 9789637461620 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Katja Reider, Lisa Althaus: Történetek a lovardából egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Katja Reider, Lisa Althaus: Történetek a lovardából PDF, Történetek a lovardából PDF letöltés, Katja Reider, Lisa Althaus: Történetek a lovardából ePUB, Történetek a lovardából ePUB letöltés, Katja Reider, Lisa Althaus: Történetek a lovardából Mobi, Történetek a lovardából Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Katja Reider, Lisa Althaus további könyvei

Fabula Stúdió kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789637461620 ISBN-számú könyvek

Összes könyv