Katja Krahl: LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés

Katja Krahl könyve: LOGICO Piccolo 3303 - Iskolakezdés: Megfigyelés - Felfedezés - Mesélés | könyv borító

[limit_content length=”400″] A LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Megfigyelés-Felfedezés-Mesélés tanítási célja: környezeti és tárgyi ismeretek elsajátítása, képi összefüggések felismerése, nyelvi fejlesztés és szókincsbővítés. Minden csomag 16 db A/5 méretű, színes feladatkártyát tartalmaz. A kártyákat a Piccolo keretbe helyezzük, melyen 10 színes korong mozgatásával jelölheti meg a gyerek a helyes megoldást. Már a gombok mozgatása is motiválja a gyereket a feladat megoldására. A tanulási nehézségekkel küzdő gyerek megnézheti előre a megoldásokat a hátoldalon, majd emlékezetből oldhatja meg a feladatokat, s ez önbizalmat, sikerélményt ad. Egy-egy csomagban többféle készséget fejlesztő feladatlap van, többféle nehézségi szinten, az adott célcsoportnak. 6 éves kortól ajánljuk! [/limit_content]

A LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés című könyv egy 2010-ban megjelent, 32 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Katja Krahl írt és a Tessloff és Babilon Kiadó adja ki a 9789632940229 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Katja Krahl: LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Katja Krahl: LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés PDF, LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés PDF letöltés, Katja Krahl: LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés ePUB, LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés ePUB letöltés, Katja Krahl: LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés Mobi, LOGICO Piccolo 3303 – Iskolakezdés: Megfigyelés – Felfedezés – Mesélés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Katja Krahl további könyvei

Tessloff és Babilon Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632940229 ISBN-számú könyvek

Összes könyv