Katherine Trebeck: A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról

Katherine Trebeck, Jeremy Williams könyve: A megérkezés gazdaságtana - Gondolatok egy felnőtt gazdaságról | könyv borító

[limit_content length=”400″] Hogyan tekintsünk a gazdaságra, ha a növekedés narratívája és mítosza leomlott? Tágan értelmezett, globális társadalmunk számára valóban ez lenne a kívánatos végcél? Hogyan viszonyulunk a prosperitás eredményeihez és negatív következményeihez, és hogyan számolunk el mindezzel az utánunk következő generációk felé? A szerzők jelen kötetükben arra a kihívásra szólítják fel az olvasókat, hogy hátrahagyva a megszokott hétköznapi léptékeinket, a globalizált társadalom és a kapitalizmus vívmányait vessük össze az eredeti célokkal és vizsgáljuk meg, hogy a gazdasági rendszerünk mennyiben járul hozzá, illetve akadályozza az olyan értékek képviseletét, mint például a társadalmi egyenlőség vagy az emberhez méltó, tiszta környezet. Jeremy Williams független újságíró és nemzetközi szakértő, továbbá a Növekedés Után Intézet (Post Growth Institute) társalapítója, valamint Katherine Trebeck, az új gazdasági paradigmák kutatója mindezt oly módon teszik, hogy távolról sem egyoldalú ítéletet kiáltanak. Ehelyett sokkal inkább eszközöket és alapokat kínálnak az olvasók számára, akik a könyv ismeretei által felhatalmazva érezhetik magukat arra, hogy saját értékítéleteik mentén önállóan is állást foglaljanak és mérleget vonjanak a gazdasági növekedés valódi céljairól, majd aktívan hozzájáruljanak társadalmunk fejlődésének új perspektíváihoz. A legnagyobb kihívás azonban a jelenkor embere számára az, hogy otthonosan érezzük magunkat abban a jólétben, amely sokak számára már elérkezett, és megbizonyosodjunk arról, hogy e jólét a lehető legtöbb ember számára elérhetővé váljon. E kötettel pedig az olvasó felfedező útra is indul a jólét kiterjesztésének új, alternatív módjai felé, amelyekben a gazdasági fejlődés már mindenki számára előnyöket hordoz. [/limit_content]

A A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról című könyv egy 2019-ban megjelent, 352 oldalból álló, Nemzetközi gazdaságtan, Társadalomtudomány Közgazdaság kategóriájú könyv, melyet Jeremy Williams, Katherine Trebeck írt és a Pallas Athéné Könyvkiadó Kft. adja ki a 9786155884627 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Jeremy Williams, Katherine Trebeck: A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Jeremy Williams, Katherine Trebeck: A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról PDF, A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról PDF letöltés, Jeremy Williams, Katherine Trebeck: A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról ePUB, A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról ePUB letöltés, Jeremy Williams, Katherine Trebeck: A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról Mobi, A megérkezés gazdaságtana – Gondolatok egy felnőtt gazdaságról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Jeremy Williams, Katherine Trebeck további könyvei

Pallas Athéné Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Nemzetközi gazdaságtan, Társadalomtudomány Közgazdaság kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

352 oldalas könyvek

9786155884627 ISBN-számú könyvek

Összes könyv