Kate Turner: Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért

Kate Turner, Annie Nichols könyve: Energiafalatok - Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért | könyv borító

[limit_content length=”400″] Lejárt a müzliszeletek ideje, az energiafalat az új szupernasi! A csodás tápanyagokat rejtő falatok mindenki egészségére válnak.Edzés utáni gyorssegélyre vagy tartós immunvédelemre vágysz? Jó közérzetre, magas energiaszintre mindennap? A könyvben található 15 recept mindegyike fehérjedús, kizárólag alacsony GI-indexű szénhidrátot, egészséges zsírokat tartalmaz, és cukormentes. De az ízekben nincs kompromisszum! Az energiafalatok biztosítják a kirobbanó életerőt és kivédik az ingadozó vércukorszintet. Egyes receptek kifejezetten az izomnövekedést segítik, míg mások a méregtelenítést gyorsítják fel. Nyersen elkészíthető és sütést igénylő receptekre ugyanúgy rálelhetsz, mint édes vagy sós ízűekre, csak egy a közös bennük: mindegyik vegetáriánus.Az új és egészséges energiafalatok villámgyorsan elkészíthetőek, variálhatóak, könnyen tárolhatók, és még a gyerekek is szeretik! [/limit_content]

A Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért című könyv egy 2016-ban megjelent, 61 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Annie Nichols, Kate Turner írt és a Libri Könyvkiadó adja ki a 9789634330448 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Annie Nichols, Kate Turner: Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Annie Nichols, Kate Turner: Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért PDF, Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért PDF letöltés, Annie Nichols, Kate Turner: Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért ePUB, Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért ePUB letöltés, Annie Nichols, Kate Turner: Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért Mobi, Energiafalatok – Fehérjedús, egészséges receptek a kirobbanó életerőért Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Annie Nichols, Kate Turner további könyvei

Libri Könyvkiadó kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

61 oldalas könyvek

9789634330448 ISBN-számú könyvek

Összes könyv