Kat Goldin: Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek

Kat Goldin könyve: Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] Van valami különleges abban, ha saját készítésű tárgyat ajándékozunk valakinek. Egy baba születése, az emlékezetes első iskolanap, nyaralások, születésnapok, vagy csak a mert éppen rád gondoltam alkalmak mind tökéletes lehetőségek arra, hogy készítsünk és ajándékozzunk valamit.A könyvben található tárgyak közül minden szerettünknek, férfinak és nőnek egyaránt, az újszülöttektől kezdve a gyerekeken át a barátokig, bármilyen alkalomra készíthetünk valamit. Az is előfordulhat, hogy olyasmire bukkanunk, amit saját magunknak is szívesen meghorgolnánk.A tartalomból:- Horgolási technikák és alapöltések- Dísztárgyak- Csavart mintás takaró- Csavart mintás párna- Hímzett edényfogó- Hópelyhek és csillagok lenfonalból- Karácsonyi koszorú- Puff alakú huzat- Színes kosarak- Székpárna- Asztali futó- Cikcakkos palackmelegítőNőknek:- Nyaklánc- Kagylómintás vállkendő- Pomponos sapka- Pöttyös kesztyű- Gombos vállmelegítő- Lezser kardigán- Harangvirág pelerinFérfiaknak:- Kötött hatású sapka- Kötött hatású körsál- Rizsmintás kesztyű- Tablettartó lenfonalból bőrrel kombinálva- Zokni minden méretben- Sálgalléros kardigánApróságoknak:- Színes manósapka- Pomponos kiscipő- Sárkányfüzér- Pöttöm zoknik- Tengerésztunika- Takaró nagyinégyzetekből- Csipkés vállú kardigán [/limit_content]

A Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek című könyv egy 2016-ban megjelent, 159 oldalból álló, Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyv, melyet Kat Goldin írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784717 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kat Goldin: Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kat Goldin: Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek PDF, Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek PDF letöltés, Kat Goldin: Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek ePUB, Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek ePUB letöltés, Kat Goldin: Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek Mobi, Horgolt ajándékok nagyoknak, kicsiknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kat Goldin további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

159 oldalas könyvek

9789632784717 ISBN-számú könyvek

Összes könyv