Kartali Zsuzsanna: Nasi – Egy kócos kálváriája

Kartali Zsuzsanna könyve: Nasi - Egy kócos kálváriája | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az apró, fekete szőrgombóc, Nasi kutya eredetileg ölebnek indult. Balszerencséjére idővel loncsos korccsá cseperedett, de legyőzhetetlen szeretetvágyának köszönhetően sosem maradt hosszabb ideig egyedül. Nem sokkal születése után ellopták félig-meddig lumpen gazdáitól. Első saját gazdája, egy tetszeni vágyó szingli lány vásárolta meg a tolvajtól. Miközben kedvence szép kishattyúból rút kacsává változott, a lány próbálta elfogadni, de lélekben eltávolodott tőle. A kutya egy peremhelyzetben élő idős párhoz került. Amikor az ő ingatag egzisztenciájuk megsemmisült, Nasi élete is veszélyben forgott. Mentett kutya lett, régi gazdája kis híján újra magához vette, majd egy vargabetűvel rátalált végleges családjára. [/limit_content]

A Nasi – Egy kócos kálváriája című könyv egy 2020-ban megjelent, 156 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Kartali Zsuzsanna írt és a K.u.K. Kiadó adja ki a 9786155361975 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kartali Zsuzsanna: Nasi – Egy kócos kálváriája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kartali Zsuzsanna: Nasi – Egy kócos kálváriája PDF, Nasi – Egy kócos kálváriája PDF letöltés, Kartali Zsuzsanna: Nasi – Egy kócos kálváriája ePUB, Nasi – Egy kócos kálváriája ePUB letöltés, Kartali Zsuzsanna: Nasi – Egy kócos kálváriája Mobi, Nasi – Egy kócos kálváriája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kartali Zsuzsanna további könyvei

K.u.K. Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

156 oldalas könyvek

9786155361975 ISBN-számú könyvek

Összes könyv