Kartali Zsuzsa: A KavicsBOGár

Kartali Zsuzsa könyve: A KavicsBOGár | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Ebben a mesében nincsenek hétfejű sárkányok, vasorrú bábák és nagymamát faló farkasok. Csak két egészen hétköznapi gyerek szerepel benne és néhány kedves állat, mint például Csiguli, Milka cica és Dongó kutya. Felbukkan viszont egy rejtélyes főszereplő: BOG, a Kavicsbogár. Ő az, aki sok ezer éves tudásának erejével kiemeli a történetet a hétköznapiságból. Sebi egy harmatos nyári reggelen találkozik vele, és nyomban barátok lesznek. Bognak köszönhetően a vakáció megtelik mesés kalandok egész sorával. Bog maga a Titok. Sebi féltve őrzi, csak állatbarátai tudhatnak róla. Amikor aztán megismerkedik Virággal, aki ősztől az ő iskolájába készül, nagy kegyesen neki is bemutatja Bogot. Ettől kezdve együtt őrzik a titkot. Bog segítségével a természet rejtett csodái tárulnak fel a két gyerek előtt. És feltárulnak a kis és nagy olvasók előtt is. [/limit_content]

A A KavicsBOGár című könyv egy 2013-ban megjelent, ISBN: 9789630873536 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Kartali Zsuzsa írt és a PREM-X KFT: adja ki a 9789630873536 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kartali Zsuzsa: A KavicsBOGár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kartali Zsuzsa: A KavicsBOGár PDF, A KavicsBOGár PDF letöltés, Kartali Zsuzsa: A KavicsBOGár ePUB, A KavicsBOGár ePUB letöltés, Kartali Zsuzsa: A KavicsBOGár Mobi, A KavicsBOGár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kartali Zsuzsa további könyvei

PREM-X KFT: kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789630873536 oldalas könyvek

9789630873536 ISBN-számú könyvek

Összes könyv