Karl May: Winnetou

Karl May könyve: Winnetou | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] KI ne ismerné a Vadnyugaton Winnetou nevét? Bátorságáról híres, elvégre nem ok nélkül lett az apacsok törzsfőnöke. Old Shatterhand meg akar vele barátkozni. Az indián azonban nem bízik a sápadtarcúakban…Nem bízik, egészen addig, amíg Old Shatterhand meg nem menti az életét.A világhírű klasszikus kalandregény rövidített, sok illusztrációval ellátott változata remélhetőleg sok kezdő olvasónak kedvet csinál az eredeti könyv elolvasásához. [/limit_content]

A Winnetou című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Klasszikus kategóriájú könyv, melyet Karl May írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789634320333 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Karl May: Winnetou egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Karl May: Winnetou PDF, Winnetou PDF letöltés, Karl May: Winnetou ePUB, Winnetou ePUB letöltés, Karl May: Winnetou Mobi, Winnetou Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Karl May további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Klasszikus kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789634320333 ISBN-számú könyvek

Összes könyv