Karinthy Frigyes: Karinthy Frigyes összegyűjtött versei

Karinthy Frigyes könyve: Karinthy Frigyes összegyűjtött versei | könyv borító

[limit_content length=”400″] Karinthy Frigyes verseinek mindeddig nem létezett megbízható szövegű kiadása. Ezt a hiányt pótolja a Magvető Kiadó klasszikus verssorozatának legújabb darabja, amely Karinthy versei eddigi legjobb kiadásának ígérkezik. Tartalmazza a költő kötetben megjelent összes versén kívül a Karinthy életében kötetben helyet nem kapott verseket, valamint a gyermekkori verseket és zsengéket. Mindezt az olvasó filológiai pontossággal, a költő által utoljára jóváhagyott szövegek alapján, tömör szövegtörténeti jegyzettel, valamint utószóval ellátva veheti kézbe, amely a még ma is elsősorban humoros írásairól ismert Karinthyt segít elhelyezni a magyar költészet első vonalában. Karinthy ugyanis a Nyugat egyik legnagyobb költője volt: Beck András nemrég egész könyvet (Szakírópróba) írt egyetlen verséről (Nihil), Tandori Dezső pedig ezt írta róla (Az erősebb lét közelében): “félhosszú verseit mintha mai líránk összefüggéseibe helyezhetnénk, szerkezetüket tekintve, csiszolás nélkül.” [/limit_content]

A Karinthy Frigyes összegyűjtött versei című könyv egy 2017-ban megjelent, 275 oldalból álló, 20. század, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom kategóriájú könyv, melyet Karinthy Frigyes írt és a Magvető Könyvkiadó adja ki a 9789631435030 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Karinthy Frigyes: Karinthy Frigyes összegyűjtött versei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Karinthy Frigyes: Karinthy Frigyes összegyűjtött versei PDF, Karinthy Frigyes összegyűjtött versei PDF letöltés, Karinthy Frigyes: Karinthy Frigyes összegyűjtött versei ePUB, Karinthy Frigyes összegyűjtött versei ePUB letöltés, Karinthy Frigyes: Karinthy Frigyes összegyűjtött versei Mobi, Karinthy Frigyes összegyűjtött versei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Karinthy Frigyes további könyvei

Magvető Könyvkiadó kiadó további könyvei

20. század, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

275 oldalas könyvek

9789631435030 ISBN-számú könyvek

Összes könyv