Karácsonyi kreatívkönyv

könyve: Karácsonyi kreatívkönyv | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv tökéletes ajándék a Mikulás kis segítőinek, akik szeretnének kreatív feladatokat megoldani és játszani. A feladatok során a gyerekek rajzolhatnak, színezhetnek, megtalálhatják a kiutat az útvesztőből, matricákat ragasztgathatnak és órákra ünnepi hangulatba kerülhetnek.Részlet a műből:Mi található a könyvben?SablonokKeresd meg a sablonokat a kötetben, és az oldalakat, ahol felhasználhatod őket!MatricákA karácsonyi matricák a könyv utolsó lapjain találhatók. Ragaszd fel őket a megfelelő képekre, vagy ahová csak szeretnéd!Képes történetekSok helyed van, ahol írhatsz, rajzolhatsz vagy festhetsz, is. Láss hozzá hamar!Mókás fejtörőkKösd össze a pontokat, és keresd meg a kiutat a labirintusból, a különbségeket két kép között vagy éppen az összeillő párokat!FeladatokÍrj levelet a Mikulásnak (25. o.), süss sütit (recept a 36. oldalon), vagy készíts karácsonyi képeslapokat (53. o.), melyekhez szép mintás papírokat is mellékeltünk.JátékokKi lesz az első az Alkonyattól pirkadatig játékban (8. o.) vagy a memóriajátékban (61. o.)? Talán éppen te? [/limit_content]

A Karácsonyi kreatívkönyv című könyv egy 2016-ban megjelent, 80 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Ventus Libro Kiadó adja ki a 9786155535482 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Karácsonyi kreatívkönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Karácsonyi kreatívkönyv PDF, Karácsonyi kreatívkönyv PDF letöltés, : Karácsonyi kreatívkönyv ePUB, Karácsonyi kreatívkönyv ePUB letöltés, : Karácsonyi kreatívkönyv Mobi, Karácsonyi kreatívkönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Ventus Libro Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9786155535482 ISBN-számú könyvek

Összes könyv