Kántor Péter: Egy kötéltáncos feljegyzéseiből

Kántor Péter könyve: Egy kötéltáncos feljegyzéseiből | könyv borító

[limit_content length=”400″] Miért ír egy vérbeli lírikus prózát? Talán azért, hogy kiderüljön, van átjárás a két műfaj között: nem csak epikus költemények léteznek, ugyanígy lehetséges a prózában is költőnek lenni, különösen a rövidprózában. A kötéltáncos épp ezt csinálja: lírikusként egyensúlyozva lépked a próza vaskosabb, sokszínű kötelén. Hol a jelenben, hol a múltban jár, de mégis a ma áll a figyelme centrumában, a mához hajol közel, akkor is, amikor a történetek jelen idejűek, és akkor is, amikor régi emlékeket elevenítenek fel.Lépkedünk színről színre, történetből történetbe, Nádler István kötéltáncos grafikái között. Van egy történetem ez az egyik írás felütése. Kántornak hangja is van ahhoz, hogy ezek a történetek feszesen izgalmasak legyenek, ez pedig ugyanaz az egyszerre személyes és tartózkodó, iróniával és szenvedéllyel vegyített, összetéveszthetetlen hang, amit már a versekből is jól ismerünk. S ha egy történet hősei netán ókori görögök, akkor se lehet semmi kétségünk afelől, hogy a történet rólunk szól. [/limit_content]

A Egy kötéltáncos feljegyzéseiből című könyv egy 2016-ban megjelent, 92 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Kántor Péter írt és a Magvető Könyvkiadó adja ki a 9789631429831 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kántor Péter: Egy kötéltáncos feljegyzéseiből egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kántor Péter: Egy kötéltáncos feljegyzéseiből PDF, Egy kötéltáncos feljegyzéseiből PDF letöltés, Kántor Péter: Egy kötéltáncos feljegyzéseiből ePUB, Egy kötéltáncos feljegyzéseiből ePUB letöltés, Kántor Péter: Egy kötéltáncos feljegyzéseiből Mobi, Egy kötéltáncos feljegyzéseiből Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kántor Péter további könyvei

Magvető Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

92 oldalas könyvek

9789631429831 ISBN-számú könyvek

Összes könyv